Rreth Nesh

Jin-jiang Industry Co, Ltd (Jinhua Kingcome Imp. & Exp. Co., Ltd)

është një kompani Industrie dhe Tregtare e cila është e specializuar në mobiljet e jashtme, artikujt e kampingut dhe grilat e BBQ.Deri më tani, ne po bëjmë përpjekje të mëdha për të zhvilluar një gamë të re produktesh, duke përfshirë mobilje PS, belveder, mobilje prej alumini të derdhur. Aktualisht, të gjithë artikujt tanë eksportohen 100%…

Avantazhi

 • Ekspozita vjetore dhe platforma e tregtisë elektronike ndërkufitare sigurojnë zhvillimin sinkron të online dhe offline.

  B2B+B2C

  Ekspozita vjetore dhe platforma e tregtisë elektronike ndërkufitare sigurojnë zhvillimin sinkron të online dhe offline.
 • Mbi 20 furnizues nga Kina e veriut në Kinën jugore ofrojnë gamë të ndryshme produktesh dhe zinxhir të qëndrueshëm furnizimi.

  Zinxhiri i furnizimit

  Mbi 20 furnizues nga Kina e veriut në Kinën jugore ofrojnë gamë të ndryshme produktesh dhe zinxhir të qëndrueshëm furnizimi.
 • Çdo vit ne investojmë shumë në zhvillimin e proceseve dhe strukturave të reja të produktit për t'iu përshtatur ndryshimeve të tregut global.

  R&D

  Çdo vit ne investojmë shumë në zhvillimin e proceseve dhe strukturave të reja të produktit për t'iu përshtatur ndryshimeve të tregut global.

Produktet e fundit