Babagan awake dhewe

Jin-jiang Industry Co., Ltd(Jinhua Kingcome Imp.& Exp. Co.,Ltd)

minangka perusahaan Industri lan Perdagangan sing khusus ing perabot ruangan, barang-barang kemah lan panggangan BBQ.Nganti saiki, kita nggawe upaya gedhe kanggo ngembangake macem-macem produk anyar kalebu perabotan PS, gazebo, mebel aluminium cast. Saiki, kabeh barang kita diekspor 100%…

Kaluwihan

  • Pameran taunan lan platform e-commerce lintas wates njamin pangembangan sinkron online lan offline.

    B2B+B2C

    Pameran taunan lan platform e-commerce lintas wates njamin pangembangan sinkron online lan offline.
  • Luwih saka 20 pemasok saka China lor nganti China kidul nyedhiyakake macem-macem kisaran produk lan rantai pasokan sing stabil.

    ranté pasokan

    Luwih saka 20 pemasok saka China lor nganti China kidul nyedhiyakake macem-macem kisaran produk lan rantai pasokan sing stabil.
  • Saben taun kita nandur modal akeh kanggo ngembangake proses lan struktur produk anyar kanggo adaptasi karo owah-owahan pasar global.

    R&D

    Saben taun kita nandur modal akeh kanggo ngembangake proses lan struktur produk anyar kanggo adaptasi karo owah-owahan pasar global.

Produk paling anyar