Babagan awake dhewe

Jin-jiang Industry Co., Ltd (Jinhua Kingcome Imp. & Exp. Co., Ltd)

iku sawijining perusahaan Industry Trading kang specialized ing Furnitur ruangan, camping item lan wise BBQ. Nganti saiki, aku sing nggawe efforts amba kanggo berkembang sawetara produk anyar kalebu prabot PS, gazebo, matak aluminium furniture.At saiki, kabeh item kita sing dièkspor 100% ...

Advantage

  • pameran taunan lan salib-wewatesan platform e-commerce mesthekake pangembangan salaras saka online lan offline.

    B2B + B2C

    pameran taunan lan salib-wewatesan platform e-commerce mesthekake pangembangan salaras saka online lan offline.
  • Swara saka 20 supplier saka lor China kanggo China kidul nyedhiyani macem-macem kisaran produk lan sumber chain stabil.

    chain sumber

    Swara saka 20 supplier saka lor China kanggo China kidul nyedhiyani macem-macem kisaran produk lan sumber chain stabil.
  • Saben taun kita nandur modal kathah ing ngembangaken pangolahan anyar lan struktur produk kanggo ngganti menyang owah-owahan pasar global.

    R & D

    Saben taun kita nandur modal kathah ing ngembangaken pangolahan anyar lan struktur produk kanggo ngganti menyang owah-owahan pasar global.

Products Latest