за нас

Џин Џијанг индустрија копродукции, Ltd (Jinhua Kingcome Imp. & Exp. Co, Ltd)

е компанија индустрија и тргување, кои се специјализирани во отворено мебел, предмети за кампување и BBQ скари. До сега, ние се прават големи напори да се развие нов производ спектар, вклучувајќи PS мебел, белведер, фрлија алуминиумски furniture.At моментов, сите нашите предмети се извезени 100% ...

предност

 • Годишна изложба и прекугранична е-трговија платформа се обезбеди синхрони развој на онлајн и офлајн.

  B2B B2C +

  Годишна изложба и прекугранична е-трговија платформа се обезбеди синхрони развој на онлајн и офлајн.
 • Повеќе од 20 добавувачи од северниот дел на Кина да јужна Кина им обезбеди на различни производ се движи и стабилна синџирот на снабдување.

  синџирот на снабдување

  Повеќе од 20 добавувачи од северниот дел на Кина да јужна Кина им обезбеди на различни производ се движи и стабилна синџирот на снабдување.
 • Секоја година ние инвестираме многу во развојот на нови процеси и структури на производот за да се прилагоди на климатските промени во пазарот.

  R & D

  Секоја година ние инвестираме многу во развојот на нови процеси и структури на производот за да се прилагоди на климатските промени во пазарот.

Најнови производи