KCWS-Z1 Polystyrene tilepan Korsi Adirondack

Katerangan pondok:


  • warna:Pilihan
  • ukuran:W76.5 * D87 * H95CM
  • Bahan:kai PS + screw stainless steel
  • Bungkusan:1 pc / karton

Rincian produk

kaunggulan urang

Tag produk

PACKAGING UNIT (Unggal UNIT)

MASTER PACK

MINIMUM ORDER Q'TY (PCS)

40'HQ LOADING Q'TY (PCS)

LOADING PORT

Q'TY BATIN (PCS)

MASTER Q'TY (PCS)

MASTER KASUS MEASUEMENT

NW (KGS)

GW (KGS)

Panjangna

Lebar

Jangkungna

1 pc / karton warna

/

1

97.00

56.0

13.5

14.2 17.0 200

980

FOB

SHENZHEN

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Urang salawasna coba pangalusna kami pikeun ngajamin waktu pangiriman tanpa sacrificing kualitas.

    2. Pameran taunan tur platform e-commerce cross-wates mastikeun ngembangkeun sinkron online tur offline.

    3. Leuwih ti 20 suppliers ti Cina kalér ka Cina kidul nyadiakeun rupa rentang produk na ranté suplai stabil.

    4. Unggal taun urang investasi pisan dina ngamekarkeun prosés anyar jeung struktur produk pikeun adaptasi jeung parobahan pasar global.

    5. staf profésional pikeun nanganan tipena béda gawé sarta mastikeun respon timely kana patarosan customer urang.

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami