JJC214W Rattan Pangaruh tilepan Kursi

Pondok Description:


  • Ukuran: 47x61x82cm, tube Aluminium, pe wicker datar
  • Paking :: 1pcs / karton coklat

jéntré produk

kaunggulan urang

Tags produk

Unit bungkusan (unggal satuan)

Master pak

MINIMUM ORDER Q'TY (PCS)

40'HQ LOADING Q'TY (PCS)

loading port

Q'TY BATIN (PCS)

MASTER Q'TY (PCS)

Master MEASUEMENT hal

NW (KGS)

GW (KGS)

panjang

rubak

luhur

1pc / warna karton

/

1

101,00

13.00

48,00

 3.00 4,00 10000

1140

FOB
QINGDAO

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 1. Simkuring salawasna coba pangalusna kami pikeun ngajamin waktu pangiriman tanpa sacrificing kualitas.

    2. Paméran Taunan sarta cross-wates platform e-commerce mastikeun ngembangkeun sinkron of online tur offline.

    3. Leuwih ti 20 suppliers ti kalér Cina ka Cina kidul nyadiakeun rupa Bulan produk na ranté suplai stabil.

    4. Unggal taun urang investasi pisan dina ngamekarkeun prosés anyar jeung struktur produk beradaptasi ka parobahan pasar global.

    5. staf Profesional pikeun nanganan tipena béda gawé sarta mastikeun respon timely kana patarosan customer urang.

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami