dhingklik JJC5101W Steel rattan Swival karo tedheng amba

Katrangan singkat:


  • Ukuran: 87x97x90cm
  • : Material tabung Steel
  • Rotan: 8x1.2mm wikcer
  • Bantal: 180g polyester katun + pp
  • Packing: 1 pc dikempalken menyang siji brwon karton

Detail produk

kaluwihan kita

Tags Product

UNIT PACKAGING (Saben UNIT)

PAKET MASTER

MINIMUM ORDER Q'TY (PCS)

40'HQ LOADING Q'TY (PCS)

LOADING PORT

Q'TY INNER (PCS)

MASTER Q'TY (PCS)

MASTER MEASUEMENT CASE

NW (KGS)

GW (KGS)

dawa

Jembar

Dhuwur

1pc / werna karton

/

1

70,00

65,0

44,0

 14 17,4  336

336

FOB
TIANJIN

  • Previous:
  • Next:

  • 1. Kita tansah nyoba kita paling apik kanggo njamin wektu pangiriman tanpa ngorbanake kwalitas.

    2. pameran taunan lan salib-wewatesan platform e-commerce mesthekake pangembangan salaras saka online lan offline.

    3. Swara saka 20 supplier saka lor China kanggo China kidul nyedhiyani macem-macem kisaran produk lan sumber chain stabil.

    4. Saben taun kita nandur modal kathah ing ngembangaken pangolahan anyar lan struktur produk kanggo ngganti menyang owah-owahan pasar global.

    5. Staff Professional kanggo nangani macem-macem jinis karya lan mesthekake nanggepi pas wektune kanggo pitakonan customer kang.

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita